Replay masterclass ‘Verbindend opvoeden’

Als ouder wil je niets liever dan inspelen op wat je kind echt nodig heeft. Maar wanneer grote emoties de overhand nemen, lijkt dat soms onmogelijk. In deze masterclass ‘verbindend opvoeden’ van 135 minuten leer je de basisprincipes. Je leert niet alleen hoe je moeilijke momenten kunt ombuigen naar liefdevolle verbinding, je krijgt ook diepere inzichten in de emoties en het ‘lastige’ gedrag van je kind.

 15,00

De focus van deze masterclass ligt op emoties: waarom zijn ze zo belangrijk en vooral, hoe kan je ermee omgaan? We kijken naar het belang van verbinding. En je leert hoe je voorbij moeilijk gedrag kunt kijken, zodat je kan begrijpen wat er echt speelt en waarom je kind soms doet wat die doet.

Deze masterclass is voor jou, als je…

  •  meer wil verbinden met je kind, met empathie en begrip als uitgangspunt
  •  wil begrijpen wat er schuilgaat achter het gedrag van je kind, en hoe je daarop kunnen inspelen
  •  op zoek bent naar manieren om kalm en geduldig te blijven, zelfs tijdens stressvolle momenten
  •  wil leren hoe je je kind kan begeleiden door emoties, zonder terug te vallen op straffen, dreigen of roepen

De masterclass biedt waardevolle inzichten en praktische tools om de relatie met je kind – en met jezelf – te versterken.

Ook de vragen die in de Q&A beantwoord werden, kan je in deze replay bekijken. Je kan zelf geen vragen meer stellen. Je kan de opname na aankoop een maand lang bekijken. Je ontvangt meteen een download bij je bestelling met daarin de link.

 

Klantenbeoordelingen

Geen beoordelingen om te tonen