Voor ouders

Aanbod

Verbindend Opvoeden

Verbindend opvoeden doe je niet zomaar van de ene dag op de andere. Je leert het door te doen, je af te stemmen op jouw kind, te vallen en weer op te staan. Het vraagt geduld, mildheid en liefdevol naar jezelf kijken. Gelukkig kan je dat ook leren. 

 

Wil je met meer vertrouwen in het ouderschap staan? Milder naar jezelf en naar je kind kijken? Zoek je concrete handvatten, een omvattende online training of meer individuele begeleiding? Hier vind je alles wat je nodig hebt om je tot ontpoppen tot een verbindende ouder.

Zelf leren en aan de slag

Op je eigen tempo meer leren over de emoties van je kind? Breid je kennis over emotionele ontwikkeling uit met hands-on tips, wetenschappelijke inzichten en praktische tools om je kind liefdevol te ondersteunen. 

Met de digitale gidsen, printables, gevoelskaarten en boeken integreer je emotiecoaching op een toegankelijke manier in jullie dagelijkse leven.

Individuele begeleiding voor ouders

Heb je behoefte aan iemand die met een professionele blik met je meedenkt? Je bent van harte welkom in mijn praktijk. In een-op-een-sessies gaan we samen aan de slag met jouw opvoedingsvraag.

Online cursussen

Op je eigen tempo en online leren hoe je met de emoties van je kind om kan gaan? Of liever online leren hoe je grenzen kan stellen, zonder te dreigen of te straffen? Dat kan! 

Het huidige aanbod van online cursussen en trainingen kan je via de knop ontdekken!