Voor ouders

Individuele begeleiding

Verbindend Opvoeden in de praktijk

Welkom in mijn praktijk op de grens van Deurne en Borgerhout. Als kinder- en jeugdpsycholoog en gedragstherapeut help ik je tijdens individuele gesprekken naar meer rust en vertrouwen in het ouderschap. 

Verwacht je aan een warme, veilige praat en doe-ruimte waar we rond jouw ouder-kindvraag zullen werken. De focus ligt op het begrijpen en met mildheid bekijken van het gedrag van jouw kind om zo tot meer verbinding te komen. Meer verbinding met je kind, jezelf en binnen jouw gezin.

Hulp bij ouder kind relatie

Ouderschap is vallen en opstaan. Jezelf tegenkomen. Soms kan je daar wat hulp bij gebruiken, of voelt het alsof je vastloopt op bepaalde stukken. Dan is het fijn als er iemand met een professionele kijk met je meedenkt.

Wil je graag…

Of…

Voor al deze en andere vraagstukken rond ouderschap en opvoeding kan je bij mij terecht.

Eén-op-ééngesprekken met concrete handvatten

Tijdens een kennismakingsgesprek van een uur luister ik naar je verhaal en gaan we in een of meerdere sessies aan de slag met jouw opvoedings- of ouder-kindvraag. Die kan heel breed zijn zoals: ‘Ik wil een meer ontspannen ouder zijn.’ Of net heel concreet: ‘Hoe kan ik de emoties van mijn tiener beter opvangen?’ 

 

Tijdens elke sessie krijg je heldere inzichten, tips en concrete handvatten waarmee je zelf aan de slag kan.

Wil je een kennismaking inplannen? Alleen of met je (ex-)partner? Je bent van harte welkom. Liever een online gesprek? Dat kan ook!

Een sessie kost 85 euro. 

Tip: Informeer bij je ziekenfonds voor een (gedeeltelijke) terugbetaling. 

 

Belangrijk om te vermelden: De praktijk is alleen via de trap bereikbaar.